Hava Durumu

Bursa'da aldığı evin içinden rögar kapağı çıktı

Bursa'da 7 yıl önce ev satın alan kadın büyük bir şok yaşadı. Evinin altından kanalizasyon borularının geçtiğini öğrenen talihsiz kadın, boruların defalarca patlamasıyla pis suların evin içine aktığını ve kokudan insan içine çıkamadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da aldığı evin içinden rögar kapağı çıktı

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi'nde oturan 48 yaşındaki Hülya Seven, oturduğu evi 7 yıl önce kredi çekerek satın aldı. Seven'in yürüme engelli, KOAH hastası eşi Mesut Seven ve 2 çocuğuyla birlikte oturduğu evin altından geçen kanalizasyon borusu patladı. Su atıkları evin her tarafına yayılınca BUSKİ ekipleri çağrıldı.

Evin içinde bulunan rögar kapağını açan ekipler, patlayan boruları açmak için çalışma yürüttü. Bina yönetimi ile konuşarak evin içindeki rögar kapağının ve kanalizasyon borusunun kaldırılması için talepte bulunan Seven, hiçbir sonuç alamadı. 

Evi aldıktan 5 ay sonra içinde rögar kapağı olduğunu öğrenen Seven, daha önce de defalarca aynı durumun meydana geldiğini, her ay kredisini ödediği evin başına bin türlü sıkıntı açtığını dile getirdi.

Seven şöyle konuştu: "Bu durumu evi aldığım kişilerle görüştüğümde beton döküp kullanmaya devam etmemi söylediler, ben de yasal haklarımı aramak için mahkemeye başvurdum. Evi satın aldığım kişiler de yardımcı olmadı."

Bu zamana kadar defalarca evde kanalizasyon borusunun patladığını ve pis suların evin içine yayıldığını söyleyen talihsiz kadın, eşyalarının da berbat olduğunu, evin yaşanamaz hale geldiğini belirtti. Seven, kokudan insan içine çıkamadıklarını, sağlığını kaybettiğini ve bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istediklerini ifade etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.