Hava Durumu

Bursa'da alevler arasında kalan adam yanarak hayatını kaybetti

Mudanya'da 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, 72 yaşındaki İbrahim Samast feci şekilde can verdi. Talihsiz adamın İstanbul'da yaşadığı fakat olay günü Mudanya'daki evine geldiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da alevler arasında kalan adam yanarak hayatını kaybetti

Olay, Bursa'nın Mudanya ilçesi Hasanbey Mahallesi Par Caddesi'nde, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tüm binayı sardı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 7 araç ile yangına müdahale edip, alevlerin diğer evlere sıçramasını önledi. İbrahim Samast'a (72) ait olduğu öğrenilen bina, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Samast'ın İstanbul'da yaşadığı, ara sıra Mudanya'daki evinde kaldığı öğrenildi. Samast'ın olayın olduğu gün Mudanya'ya geldiği ve yakınlarına, "Belediyede işlerim var bu akşam burada kalacağım" dediği belirtildi. O saatten sonra Samast'tan haber alamayan yakınları, yaşlı adamın yangın esnasında içeride olabileceğinden şüphelendi. Evde inceleme yapan ekipler, sabaha karşı İbrahim Samast'ın yanmış cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.