Hava Durumu

Bursa'da amansız hastalığa yenik düşen Tuğçe, gözyaşlarıyla uğurlandı!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde akciğer kanserine yakalanan ve 11 aydır gördüğü tedavi sonucu hayatını kaybeden Tuğçe Top, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2019 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da amansız hastalığa yenik düşen Tuğçe, gözyaşlarıyla uğurlandı!

Doktorlar Tuğçe Top'a 11 ay önce akciğer kanseri teşhisi koydu. Bir süre kemoterapi ve ışın tedavisi gören Tuğçe Top, 4 gün önce Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımdaki genç kız doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

Amansız hastalıkla uzun süredir mücadele eden genç kızın yaşam mücadelesini kaybetmesi, ailesini, arkadaşlarını ve Gemliklileri derinden üzdü. Gemlik'te bulunan arkadaşları olayın haberini alınca, sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yaparak üzüntülerini dile getirdiler. 

Tuğçe için öğle namazına müteakip Gemlik Merkez Asım Kocabıyık Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, belediye meclis üyeleri, çevre esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tuğçe'nin ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğulurken, cenazesi Gemlik Mezarlığı'nda toprağa verildi. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.