Hava Durumu

Bursa'da anne ve 2 çocuğu kanlar içinde ölü bulundu: 'Elif bunu neden yaptın?'

Bursa'da silah sesleri üzerine eve giren baba, yatağın üzerinde 5 ve 10 yaşındaki çocukları ile eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Acılı baba "Elif bunu neden yaptın!" diye bağırarak evden çıkarken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, annenin çocuklarını tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2020 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da anne ve 2 çocuğu kanlar içinde ölü bulundu: 'Elif bunu neden yaptın?'

Olay, Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yücel Sokakta bulunan 4 katlı müstakil evin en üst katından silah seslerini duyan komşular durumu Durmuş Polat ve polis ekiplerine bildirdi.

Durmuş Polat 2 arkadaşıyla birlikte silah sesleri gelen eve gittiğinde, yatağın üzerinde çocukları olan 5 yaşındaki Murat, 10 yaşındaki Melinay ve eşi Elif Polat'ı(33) tabancayla vurulmuş şekilde kanlar içerisinde buldu.

Gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçiren baba Durmuş Polat, "Elif bunu neden yaptın!" diye bağırarak evde bulunan camlara yumruk atmaya başladı. Yanındaki 2 arkadaşı baba Durmuş Polat'ı güçlükle sakinleştirmeye çalışırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde bulunan eve giren ekipler, Melinay, Murat ve Elif'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cama yumruk attığı için bileğinde kesik bulunan Durmuş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İnceleme yapan ekipler annenin çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor

Eve girdikten sonra 2 çocuk ve annenin cansız bedeniyle karşılaşan polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak Elif ve Durmuş'un yakınlarını güçlükle sakinleştiren ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Anne Elif Polat'ın 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duran ekipler, yaklaşık 2 saatlik incelemenin ardından 3 cesedi Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırdı.

Sinir krizi geçirdikten sonra cama yumruk atan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesik bulunan baba Durmuş Polat, hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine götürülerek ifade verdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.