Hava Durumu

Bursa'da annesini boğarak öldüren genç hakim karşısında!

Yaklaşık 10 ay önce annesini boğarak öldürmek suçundan yargılanan genç, mahkemede neden böyle bir şey yaptığını hatırlamadığını ve pişman olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da annesini boğarak öldüren genç hakim karşısında!

Olay geçen nisan ayında Osmangazi'ye bağlı Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı Aykut S.(24), evde annesi Nevin S.(55) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine,  Aykut S., annesini elleriyle boğarak öldürdü. Olay sonrası sokağa çıkan genç,  "annemi öldürdüm" diye bağırınca, mahalleli polise haber verdi. Katil zanlısı çevrede bulunan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nevin S.'nin boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Daha önce de adam yaralama ve uyuşturucu madde suçlarından cezaevine giren gencin, ağabeyinin de 10 yıl önce aynı evde kendini astığı öğrenildi. Şüpheli Aykut S.'nin ilk alınan ifadesinde annesinin kız arkadaşı ile olan ilişkisini onaylamadığını, o gece gördüğü rüyanın etkisiyle annesini öldürdüğünü belirtti.

"BÜYÜ YAPIYORDU"

Aykut S., hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'yakın akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı. İlk kez hakim karşısına çıkan sanık, "Annemle birlikte yaşıyordum. O gün evimize genç bir kadın geldi. O sırada arkadaşım Ufuk ile oturuyorduk, annem de evdeydi. Anlayamadığım bir şeylerle uğraştı. Büyü yaptığını zannediyorum. O akşam ne yaptığımı bilemez bir haldeydim. Gece yarısı annemi öldürdüm. Çok pişmanım. Ama annemi niçin öldürdüğümü hatırlamıyorum" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.