Hava Durumu

Bursa'da ayı ve köpeklerin yiyecek mücadelesi...

Bursa'da kış uykusundan uyanarak yerleşim alanındaki çöp konteynerinde yiyecek arayan ayıya, başıboş köpekler musallat oldu. Köpeklerin sayıca üstünlüğü nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan ayı, çöpteki yiyecekleri köpeklere bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ayı ve köpeklerin yiyecek mücadelesi...

Kış Turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ turistik yönünün yanı sıra doğal yaşamıyla da dikkat çekiyor. Uludağ'ın sık çam oranları binlerce yabani hayvana da ev sahipliği yapıyor.  Uludağ'da sayıları 200'den fazla olduğu tahmin edilen ayılar,  havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kış uykularından uyanmaya başladı.  Sarıalan bölgesinde karnı acıktığı için çöp konteynerlerini karıştırıp yiyecek arayan bir ayı kameralar tarafından görüntülendi. Ancak çöp karıştıran ayıya, bölgedeki başıboş köpekler musallat oldu.

RAHAT BIRAKMADILAR

Başıboş köpekler ayıyı bir türlü rahat bırakmadı. Havlayan köpeklerden rahatsız olan ayı, bir süre sonra mücadeleden çekilmek zorunda kaldı. Ayı, köpeklerden kaçarak ormanda gözden kayboldu.Bu anlar çevredeki bir büfenin çalışanları tarafından kaydedildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.