Hava Durumu

Bursa'da Başkan Taş'ın cahil dediği köylülere destek geldi

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'ın Karaağız Mahallesi'ne yapılmak istenen biyokütle enerji santraline karşı çıktıkları için eylem yapan vatandaşlara "cahil" demesi tepki topladı. Nilüfer Kent Konseyi, köylüleri ziyaret ederek desteklerini gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Başkan Taş'ın cahil dediği köylülere destek geldi

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'ın bölgeye yapılması planlanan biyokütle enerji santraline dair yaptığı açıklamalar tepki topladı. Başkan Taş, nöbetteki köylülerin cahil insanlar olduğunu ve galeyana getirildiklerini iddia etti. Hasan Taş, açıklamalarının devamında "Biz burada 'Biz yaptık oldu, herkes ne yaparsa yapsın' diyecek kadar özellikle kötü olmayız. Görevimiz gereği de bu uyumu sağlarız orada. İnsanların yüreği ferah olsun. Önümüzdeki hafta resmi evraklarla biz kendilerine duyuracağız, bir toplantı düzenleyeceğiz, o vatandaşlarımızı orada ziyaret edeceğiz. Şu ana kadar resmi prosedürü bekledik" ifadelerini kullandı.

Karayağız köylüleri, Başkan Taş'ın söylemini bir kez daha kınayarak yetkilileri göreve davet ettiklerini bildirdi. Nilüfer Kent Konseyi de bölge halkını ziyaret edip desteklerini gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.