Hava Durumu

Bursa'da başkanların karla mücadele atışması: 'Meclis'e gelirsen...'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın karla mücadeleye ilişkin yaptığı 'Gözlerimiz aradı' eleştirisine yanıt verdi: "Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya'daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir'i arıyorsa Göynüklü'deki, Ülkü'deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler."

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2021 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da başkanların karla mücadele atışması: 'Meclis'e gelirsen...'

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Twitter'da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın karla mücadeleye ilişkin yaptığı paylaşımını eleştirdi. Türkyılmaz, "Aşağıdaki görselde olduğu gibi; Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı." dedi. 

Türkyılmaz'ın paylaşımına Başkan Aktaş'tan yanıt gecikmedi. Başkan Aktaş, "Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya'daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir'i arıyorsa Göynüklü'deki, Ülkü'deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler. Bugün meclise gelirsen görüntüleri ben de gösterebilirim." ifadlerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.