Hava Durumu

Bursa'da başkanlık yarışı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı için yapılan temayülden Önder Matlı, Necati Polat ve Mustafa Esgin isimleri öne çıktı. Dosyalar Beştepe'ye iletildi. Erdoğan'ın bu isimlerle görüşmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da başkanlık yarışı

MATLI, POLAT, ESGİN

Cemalettin Torun'un istifası sonrası boşalan AK Parti Bursa İl Başkanlığı koltuğu için yapılan parti için temayülden Önder Matlı, Necati Polat ve Mustafa Esgin isimleri öne çıktı. Ankara'dan "Genel Merkez, bu 3 isimle ilgili dosyaları hazırladı ve Beştepe'ye durum aktarıldı. Şimdi Cumhurbaşkanından randevu bekleniyor" bilgisi geldi.

NURİ YAVUZ'UN YAZISINDA

ERKEN SEÇİM HAZIRLIĞI 

AK Parti'de tavanda başlayan değişim rüzgârı tabana doğru ilerliyor. Ardından yerel yönetimler ve eş zamanlı olarak bürokraside yenilenme bekleniyor. Ankara kulisleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinde hassasiyetle durduğu teşkilat yenilenmesini, bir erken seçim habercisi olarak değerlendiriyor.

CENNET CANKILIÇ'IN YAZISINDA

İKİ BAŞKAN ANKARA'DA 

Bursa İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karar verdiği ancak yeni il başkanıyla ilgili Ankara'ya bazı bilgiler gittiği ve teşkilatta bir direnç oluşturulduğu için atamanın geciktiği hatta Bursalı bir siyasetçinin de Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ile Gemlik İlçe Başkanı Enver Şahin'i kulis yapmak için Ankara'ya yönlendirdiği konuşuluyor.

YÜKSEL BAYSAL'IN YAZISINDA 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.