Hava Durumu

Bursa'da binlerce kişi sosyal medyada örgütlendi! Giderek artıyor...

Bursa'da 73 bin Eski Bursalı Facebook'ta örgütlendi, şehre ait eski fotoğrafları ve anıları paylaşarak birliktelik oluşturdu. Şehrin sorunlarının da konuşulup tartışıldığı platformun üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da vesile ederek Kültürpark'ta bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da binlerce kişi sosyal medyada örgütlendi! Giderek artıyor...

Eski Bursalılar Grubu'nun üyeleri geleneksel toplantısını dün Kültürpark'ta gerçekleştirdi. Cumhuriyet Bayramı olması nedeniyle, ellerinde Türk Bayrakları ve grubun bayrağı olan üyeler, bol bol sohbet etti, fotoğraflar çekildi, anılar tazeledi. Eski mahalle arkadaşları, komşular bir araya gelince sohbet ve toplantı uzadı, akşam saatlerini buldu.

GRUP NEDEN KURULDU?

Grubun kurucusu Kemal Müezzinoğlu, grubun amacını ise şöyle açıkladı: "Eski Bursa'yı anılarda yaşatmak, kendini bu kente ait hisseden, Bursa sevdalısı ve sevenlerini bir araya toplayıp, etkinlikler düzenlemek amacındayız. Bursa'nın geleceği ve sorunlarının çözümüne yönelik proje ve fikirler üretmek amaçlı grubumuz Eski Bursamız ile ilgili tarih, kültür, edebiyat, mimarlık, sanat, bilim, folklor paylaşımına açığız"

GİDEREK ARTIYOR

73 bin Eski Bursalının bir araya geldiği 2014 yılında kurulan sosyal medya grubuna ilgi artarak büyüyor. Grup, haftada 500 civarı üyenin katılımı ile yüzbinlere doğru hızla ilerliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.