Hava Durumu

Bursa'da bir ilçede daha okullar tatil edildi

Bursa'da kar yağışının etkili olmasıyla birlikte öğrenciler öğrenciler ve öğretmenlerin gözü gelecek tatil haberindeydi. Bugün Bursa'da üç ilçede okulların tatil edildiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2019 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bir ilçede daha okullar tatil edildi

Bursa'da kar yağışı dün sabah saatlerinden itibaren yer yer etkisini sürdürmeye devam etti.  Her kar yağışında olduğu gibi öğrenciler de bugün için Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan kar tatili açıklaması bekledi. Çok sayıda öğrenci ve veli sosyal medyadan Vali Canbolat'a okulların tatil edilmesi istediğinde bulundu.

Büyükorhan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle 08.01.2019 Salı günü Büyükorhan merkez ve mahallelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Aynı tarihte hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır" denildi.

İNEGÖL DE TATİL

Yoğun kar yağışı nedeniyle İnegöl'deki bütün devlet ve özel okullar bir günlüğüne tatil edildi.

Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığındaki alınan komisyon kararı ile İnegöl'de 08.01.2019 Salı günü okulların tatil edilmesine karar verildi. 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise sosyal medyadan paylaştığı mesajda öğrencilere kar tatilini duyurdu. İyi tatiller çocuklar fotoğrafıyla paylaşım yapan Başkan Taban, "Sevgili öğrencilerimiz,yoğun kar yağışı nedeni ile ilçemizde okullar bir gün süre ile ( 08 .01.2019 Salı günü ) tatil edilmiştir.Tatili en iyi şekilde değerlendirmeniz dileğiyle" dedi. 

MUDANYA

İnegöl ve Büyükorhan'n ardından Mudanya'dan da tatil haberi geldi.Mudanya İlçe Kaymakamlığı'da resmi internet sitesi üzerinden eğitim öğretime bir günlük ara verildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle 08.01.2019 Salı günü Mudanya Merkez ve Mahallelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Aynı tarihte hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır. Halkımıza duyurulur" denildi. 

Bursa merkezde okullar tatil mi?

Öğrenciler kar tatili istese de şehir merkezinde yoğun bir yağış gerçekleşmedi. 

Bursa Valiliği'nden de son dakika kar tatili açıklaması gelmedi.

Bursa'da merkezde bugün eğitim-öğretime devam edilecek. 

Bursa'da hava durumu:

Bursa'da bugün kar yağışlı etkili olacak, sıcaklık ise 1 derece. Yarından itibaren 4 gün boyunca kar yağışı beklenmiyor.

Bursa'da 4 günlük hava durumu tahmini:

09 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu 5 derece

10 Ocak Perşembe: Yağmurlu, 10 derece

11 Ocak Cuma: Yağmurlu, 8 derece

12 Ocak Cumartesi: Çok bulutlu 7 derece

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.