Hava Durumu

Bursa'da bir türlü başlamayan proje! Yarışması bile düzenlenmişti...

Çekirge Meydan Projesi MHP Osmangazi grubunun gündeminde... Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, hazırlıkları yapılan projenin neden hala başlamadığını sordu.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bir türlü başlamayan proje! Yarışması bile düzenlenmişti...

Osmangazi Belediyesi'nin geçen yıldan itibaren hazırlıklarını yaptığı Çekirge Meydan Projesi'ne halen başlanılmaması dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından proje yarışması düzenlenen, akademik odalardan görüş alınan, bölge halkıyla toplantılar düzenlenen Çekirge Meydan Projesi'ne neden başlanılmadığını sordu.

Projeye dair somur anlamda hiçbir adımın atılmadığına dikkat çeken Aydın, "Osmangazi Belediye Meclisinde defalarca gündeme getirip desteğimizi ifade edip irade beyanının eyleme geçmesini, projeye bir yerden başlanması gerektiğini belirtmemize rağmen bugüne kadar bir adım atılmamıştır. Hem maddi hem de fiziki olarak zor bir proje olduğunu kabul ettiğimiz bu projede gerekli adım atılmadığı takdirde projenin askıda kalma ihtimali (yaklaşan yerel seçimlerde göz önüne alınarak ) mevcuttur. Başlanan hizmet ve projelerde sürekliliğin esas alınacağı kabulünce Bursa ve bölge icin gerekli olan bu projeye bir an önce başlanmalıdır" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.