Hava Durumu

Bursa'da bu da oldu! 'Ben zaten fare gibiyim'

Bursa-Ankara yolunda caddeye oturan ve uzun süre kalkmayan şahıs yürekleri ağza getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polislere işsiz ve parasız olduğunu söyleyen adamın, "Ben zaten fare gibiyim. Buradan kalksam başka bir yere gideceğim" demesi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2019 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bu da oldu! 'Ben zaten fare gibiyim'

-TUĞBA ÖZ-

Olay, Bursa-Ankara yolu, Kent Meydanı AVM'nin altındaki batçıkta meydana geldi. Dün akşam saat 19.00 sıralarında bir şahıs, bir anda kendisini caddenin ortasına attı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana gelen olayda, sürücüler büyük panik yaşadı. Çevredeki vatandaşlar olayı endişeyle izlerken, şahıs caddenin ortasına oturdu. 

Yüreklerin ağza geldiği olayda, sürücüler durumu polise bildirdi. Olay yerine ambulans ve emniyet ekipleri sevk edildi. Adamın uzun süre caddeden kalkmaması üzerine, bir sürücü olaya müdahale etmeye çalıştı. Adamın kalkmamak için direnmesi üzerine bu çaba da sonuçsuz kaldı.

FARE GİBİYİM...

Polislere işsiz ve parasız olduğunu söyleyen şahıs, cebindeki son 15 lirayı göstererek Kaymakam'a seslendi. Polis ekiplerinin müdahalesine de karşı çıkan şahıs, "Ben zaten fare gibiyim. Buradan kalksam başka bir yere gideceğim" dedi. Ekiplerin uzun süren çabası sonucu ikna edilen ve caddeden çıkarılan şahsın alkollü olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.