Hava Durumu

Bursa'da bu hafta hava nasıl olacak?

Bursa'da bu hafta sıcaklıklar birkaç derece kademeli olarak artacak. Cuma günü sıcaklığın 35 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bu hafta hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 6 derece artarak, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yarın Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey ve İç Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/sa), İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Bursa'da da yurt genelinde olduğu gibi hava sıcaklığı hissedilir derecede artacak. Bursa'da bugün termometreler 32 dereceyi gösterecek. Hava ise parçalı bulutlu...

Bursa'da 5 günlük hava durumu tahmini:

Salı günü hava az bulutlu ve sıcaklık 33 derece

Çarşamba, hava az bulutlu, sıcaklık 34 derece

Perşembe, hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 34 derece

Cuma, hava sıcak, sıcaklık  35 derece

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.