Hava Durumu

Bursa'da bu hafta yağmur bekleniyor

Bu hafta tüm yurtta yağış bekleniyor. Bursa'da da yağmurla birlikte hava sıcaklıklarının birkaç derece düşmesi öngörülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bu hafta yağmur bekleniyor

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Muğla, Sinop, Ankara, Eskişehir, Erzurum, Kars, Ardahan, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trakya kesimi, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimlerinde kuvvetli, İstanbul'un kuzey kesimleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bursa'da hava sıcaklıkları Eylül ayının son haftası hissedilir derecede düştü.

Bursa'da bugün yağmur beklenirken termometreler 23 dereceyi gösteriyor. Yağmurun Salı günü kenti terk etmesi öngörülüyor.  Hava sıcaklığının yarın en yüksek 22 derece ve kuvvetli sağanak yağışlı, pazartesi günü en yüksek 21 derece ve sağanak yağışlı, Salı günü 22 derece parçalı bulutlu, Çarşamba günü ise en yüksek 22 derece ve parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor.

Uzmanlar, mevsim geçişleri ve ani sıcaklık değişimlerine karşı uyarıda bulunuyor. Bu mevsim geçişlerinin grip, nezle gibi hastalıklara davetiye çıkardığını belirten uzmanlar, bol bol c vitamini alınması yönünde tavsiyede bulunuyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.