Hava Durumu

Bursa'da bu yollara dikkat! (05 Şubat 2018 Pazartesi)

Bursa şehirlerarası ve şehir içi güzergahlarda trafik ve yol durumu hakkında açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bu yollara dikkat! (05 Şubat 2018 Pazartesi)

- Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nce, Görükle Bağlantı yolunun Ankara-İzmir istikametinden Görükle istikametine doğru yol tek yönden geliş-gidiş olarak verilecektir.

-Yalova-Bursa yolunun 12-14. km. leri arasında (İznik Kavşağı Kesimi) yol genişletme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

- Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nce, Bursa Yalova Yolu Pınar Köprülü Kavşak çalışması nedeni ile 3. Pınar Caddesi'nin Yalova Yoluna çıkış kesimi araç trafiğine kapatılacak olup, trafik akışı alternatif güzergâhtan sağlanacaktır.

-Bursa Devlet Çevreyolu Doğanköy kesiminde Şehir Hastanesi Köprülü Kavşak yapım çalışması nedeni ile trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

-Bursa-Orhaneli İl yolu güzergâhında yol genişletme çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun diğer kesiminden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

-Devlet Demir Yollarının "Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi" kapsamında, Mudanya Yolu Cad. üzerinde bulunan 1 numaralı viyadük çalışması nedeni ile trafik akışı servis yollarından sağlanacaktır.

-Kent Meydanı -Terminal arasında sürdürülen T2 Hafif Raylı Sistem Hattı çalışması nedeni ile İstanbul Yolu üzerinde şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Yol İşleri Şube Müdürlüğünce yapılan Esentepe Kavşağı düzenleme işi kapsamında şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürlüğü'nce yapılan  "Yeşil Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Uygulama Yapım İşi" kapsamında; Yıldırım, Kurtoğlu ve Yeşil Mahallesi'nde bulunan Yeşil Caddesi'nde cephe sağlıklaştırma çalışmaları nedeni ile Yeşil Cadde de şerit daraltma uygulanmaktadır.

-Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürlüğü'nce yapılan Osmangazi, Tahtakale Mahallesi (Çelebiler Cad. 10. Fırın Sok., Veziri Cad., Fışkırık Cad., Küçük Tahıl Sok., İnebey Sok.)  yapılan "Tahtakale Çarşısı Çevresinde Bulunan Sokak ve Caddelerin Cephe Sağlıklaştırma ve Çevre Düzenlemesi Uygulama Yapım İşi" kapsamında zaman zaman yol kapatmaları uygulanmaktır.

 

-Gökdere Bulvarı ile Mudanya Köprülü Kavşağı arası ve Mudanya Köprülü Kavşağı ile Bağlarbaşı Kavşağı arası güzergahında UEDAŞ tarafından yapılacak çalışma nedeni ile orta refüjde şerit daraltma uygulanmaktadır.

-İznik İlçesi Mustafakemalpaşa Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde BUSKİ Genel Müdürlüğü'nce yapılacak alt yapı çalışması nedeni ile trafik akışı alternatif güzergâhtan sağlanacaktır.

Sürücülerimizin kent içi hız limitlerine uymaları ve kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergâhlarda dikkatli ve duyarlı olunması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.