Hava Durumu

Bursa'da bugün hava durumu nasıl olacak? (8 Ağustos 2017 Cuma)

Bursa'da serin geçen bir dönemin ardından hava sıcaklıkları yeniden yükseliyor. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre bugün hava sıcaklığı 32 dereceye kadar çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün hava durumu nasıl olacak? (8 Ağustos 2017 Cuma)

Bursa'da hava sıcaklığı artmaya devam ediyor. Meteoroloji'nin açıklamasına göre kent genelinde bugün termometreler 32 dereceyi gösterecek. Az bulutlu bir havanın etkili olduğu haftanın son gününde, nem oranı ise yüzde 68 civarında olacak.

Hafta sonu da Bursalıları kavurucu sıcaklar bekliyor. Bursa'da yarın da hava sıcaklığının 32 derece olması beklenirken, pazar günü ise tam anlamıyla bunaltıcı bir sıcaklık hissedilecek. Hava sıcaklığı pazar günü mevsim normallerinin üstünde 35 derece olacak.

Bursalılar yeni haftaya da yüksek sıcaklık dereceleriyle başlayacak, hava sıcaklığının önümüzdeki Salı günü ise 37 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Mevsim değişikliğiyle birlikte ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.