Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak? (28 Temmuz 2017 Cuma)

Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 28 derece dolaylarında seyretmekte. Meteorolojiden yapılan açıklamada gök gürültülü sağanak yağışın gün boyu yer yer etkisini sürdürmeye devam edeceği kaydedildi. Yarından itibaren Bursa'da yağış yok. Sıcaklıklar kademeli olarak yükselmeye başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün hava nasıl olacak? (28 Temmuz 2017 Cuma)

Dün özellikle İstanbul'u perişan eden, Bursa'yı da vuran sağanak yağış ve dolu felaketinin ardından gözler bugüne çevrildi.

Meteoroloji yetkililerinin  yaptığı açıklamaya göre Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 28 derece olacak. Yer yer gökgürültülü sağanak yağış var.

BURSA İÇİN FLAŞ UYARI!

Yapılan açıklamada, "Bursa'da hava durumunun bugün parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olması bekleniyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

Yarından itibarense yağışlı hava dalgası Bursa'yı terk ediyor ve sıcaklıklar kademeli olarak yükselmeye başlıyor.

Sıcaklık yarın 30, pazar 32 derece olacak. Önümüzdeki pazartesi ve salı günleriyse sıcaklıklar 33-35 derece seviyelerinde seyredecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.