Hava Durumu

Bursa'da bugün yağmur bekleniyor

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre Bursa'da bugün yağmur bekleniyor. Dün akşam saatlerinde İznik'in bazı kesimlerinde dolu yağdı. Dolu yağışı zeytin ve meyve bahçelerine zarar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün yağmur bekleniyor

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İstanbul, Tekirdağ ile Balıkesir'in kuzey çevreleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri (Toroslar mevkii) ile gece Yozgat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize ile Trabzon'un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde hissedir derecede olmak üzere (6-10 derece) azalacak ve mevsim normalleri civarına düşecek. Rüzgarın, genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bursa'da bugün hava sıcaklığı 24 derece ve  gökgürültülü sağanak yağışlı...

Tahminlere göre Bursa'da yarın  sıcaklığın 24 derece ve parçalı bulutlu, Pazar günü 26 derece ve az bulutlu, pazartesi 29 derece ve parçalı bulutlu, Salı 29 derece ve gökgürültülü sağanak yağışlı olması öngörülüyor. Sıcaklıklar Salı gününe kadar kademeli olarak artaracak.

İZNİK'E DOLU YAĞDI

Dün akşam saatlerinde Bursa ve çevresine yağan yağmur, İznik'in bazı kesimlerinde doluya dönüştü. İznik'in Ömerköy ovasında dolu yağışı zeytin ve meyve bahçelerine zarar verdi. Dolu yağışının ardından çiftçiler arazilerini dolaşıp zararın boyutunu tespit etmeye çalıştı.

BURSA'DA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ RAPORU:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.