Hava Durumu

Bursa'da büyük ihmal! Kazada araç takla attı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kamyondan yola düşen koltuk iskeleti kazaya sebebiyet verdi. İskelete çarpmamak için manevra yapan hafif ticari araç sürücüsü, özel otomobile çarptıktan sonra takla atarken, bir kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da büyük ihmal! Kazada araç takla attı

İnegöl'de  Süleymaniye alt geçidi civarında, plakası ve sürücü belirlenemeyen bir araçtan yola koltuk iskeleti düştü. Bu sırada Bursa'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Ömer Cebe idaresindeki 16 JL 335 plakalı özel otomobil, koltuk iskeletine çarpmamak için fren yaptı. Arkasından seyir halinde olan 16 KHC 48 plakalı ticari aracın sürücüsü 51 yaşındaki Gültekin Baktı, önündeki araca çarpmamak için hamle yaparken, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Hafif ticari araç, özel otomobile çarptıktan sonra takla atarak tali yola uçtu. Yan dönen aracın sürücüsü Gültekin Baktı yaralandı. Yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Koltuk iskeleti yoldan kaldırılırken, kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.