Hava Durumu

Bursa'da büyük panik! Minareye çıkıp ateş eden şahısla ilgili flaş gelişme!

Bursa Beşevler Mahallesi'nde pompalı tüfekle caminin minaresine çıkan adam, vatandaşlara doğru ateş edince büyük panik yaşandı. 'Buradan benim cesedim çıkacak' diye bağırmaya başlayan şahıs için bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Polislerin ikna çabaları sonucu 4 saatlik çalışma sonucu minareden indirilen adam hastaneye götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da büyük panik! Minareye çıkıp ateş eden şahısla ilgili flaş gelişme!

Olay, merkez Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi Küba Cami'nde meydana geldi. Borcu yüzünden tutuklama kararı olduğunu ve cezaevine girmek istemediğini öne süren Murat Tahsin K., pompalı tüfekle caminin minaresine çıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri çevrede geriş güvenlik önlemleri aldı.

Kendisini minareden kimsenin indiremeyeceğini ifade eden Murat Tahsin K., "Çocuklarımın annesi yok, yakında babaları da olmayacak. Buradan benim cesedim çıkacak" diye bağırmaya başladı.

Vatandaşlara doğru ateş eden şahıs, olay yerine özel harekât polisinin gelmesini istedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün özel ekipleri şahısla müzakere için bölgeye sevk edildi. Olay yerine Polis Özel Harekat ekibi de sevk edilerek çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Çatılara çıkan Özel Harekat Polisleri vatandaşların güvenliğini aldıktan sonra müzakereci polis minareye çıkan şahısla konuşmaya başladı.

4 saatin sonunda müzakereci polis tarafından ikna edilen şahıs önce bir sepetle fişek ve eşyaları indirdi, daha sonra pompalı tüfekle beraber minareden aşağı indi. Olay yerinde hazır bekleyen ambulansa alınan şahı, polis eşliğinde Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.