Hava Durumu

Bursa'da büyük vurgun! Bacadan girdikleri evden tam 72 bin 500 dolar çaldılar

Bursa Bağlarbaşı Mahallesi'nde bayramın ikinci gününde bir eve bacadan giren hırsızlar, kasayı patlatarak içindeki 72 bin 500 dolar ve ruhsatlı tabancayı aldı. Emniyet ekipleri, inceledikleri kamera görüntüleri sayesinde iki hırsızı kıskıvrak yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da büyük vurgun! Bacadan girdikleri evden tam 72 bin 500 dolar çaldılar

Olay Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde Ramazan bayramının ikinci günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.C.'nin evde olmadığını fırsat bilen hırsızlar, baca deliğinden eve girdi. İçerisinde 72 bin 500 dolar ve ruhsatlı tabanca bulunan kasayı patlatan E.D. (45) ve H.E. (32), kayıplara karıştı.

Eve gelen İ.C., kasanın açıldığını görünce durumu polis ekiplerine haber etti. Olayla ilgili inceleme başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, evin ve mahalledeki kameraları tek tek inceledi. 

Yapılan detaylı incelemenin ardından kıskıvrak yakalanan 2 kişi, 60 bin dolar ve tabancayla gözaltına alındı. 60 bin dolar ve tabanca sahibine teslim edilirken, H.E. ve E.D. adliyeye sevk edildi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.