Hava Durumu

Bursa'da can güvenliğini tehdit eden bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri, Kayhan Mahallesi'nde madde bağımlılarının mesken tuttuğu ve can güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da can güvenliğini tehdit eden bina yıkıldı!

Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kayhan Mahallesi Danış Sokak'ta bulunan metruk binayı yıkmak için harekete geçti. Uyuşturucu madde kullanıcılarının mesken edindikleri ve can güvenliği açısından tehlike arz eden bina, iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. 

Mahalle sâkinleri, özellikle küçük çocukları için tehlike teşkil eden, kimi zaman da madde bağımlılarının uğrak yeri olan binanın yıkımından dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, metruk binaların kötü maksatlarla kullanılmasından ötürü muhtarlar ve vatandaşlardan şikayetler geldiğini belirterek, "İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceğiz" dedi. 

Bursalılar dikkat! Hayalinizdeki ev bu olabilir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.