Hava Durumu

Bursa'da cansız bedeni ilaçlama tankerinde bulunmuştu! Abisi öldürüp atmış...

Bursa'da ailesiyle birlikte tarladan geldikten sonra bir daha haber alınamayan ve arama kurtarma ekiplerinin 6 saat boyunca meyve bahçeleri ve su kanallarında aradığı minik Yunus Emre, evinin bahçesinde bulunan ilaçlama tankerinde ölü bulundu. Savcılık tarafından sorguya alınan minik Yunus Emre'nin 17 yaşındaki ağabeyi Ö.F.A., kardeşini öldürüp tankerin içine attığını itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da cansız bedeni ilaçlama tankerinde bulunmuştu! Abisi öldürüp atmış...

Bursa'nın Gürsu ilçesine bağlı Kumlukalan Mahalallesinde tarlada çalışan Akyol ailesi iş bitimi 9 yaşındaki çocuklarını evde bırakıp yakınlarına misafirliğe gitti. Aile eve döndüğünde Yunus Emre Akyol'u bulamadı. Mahalle ve ikametin çevresinde yapılan aramalarda da Yunus Emre bulunamayınca durum jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelediğinde Yunus Emre'nin arkadaşlarıyla birlikte bisiklet sürdüğünü ve sürdüğü bisikleti evine bıraktıktan sonra görülmediğini tespit edildi. Olayın arama kurtarma ekiplerine bildirilmesi üzerine alarma geçildi. Yunus Emre'yi bulmak için jandarma, arama kurtarma ekipleri ve mahalleli arama çalışması başlattı. 

Küçük çocuk evinin etrafındaki bahçelerde ve su kanallarında 6 saat boyunca aranırken bir netice elde edilemedi. Yunus Emre'nin cansız bedeni evinin bahçesindeki ilaçlama tankerinde komşuları tarafından bulundu. Yunus Emre'nin cansız bedeninin bulunmasının ardından evin etrafında toplanan yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Yunus Emre'nin bulunduğu ilaçlama tankerinde ve olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, küçük çocuğun cansız bedeni Bursa Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

AĞABEYİ ÖLDÜRMÜŞ

Soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri, aile üyelerini tek tek sorguya aldı. Çocuğun 17 yaşındaki ağabeyi Ö.F.A'nın çelişkili hareketleri jandarmanın dikkatini çekti.

Savcılık tarafından sorguya alınan şüpheli Ö.F.A, kardeşini öldürerek ilaçlama tankerinin içine attığını itiraf etti. Gözaltına alınan 17 yaşındaki ağabey çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

SON ANLARI KAMERADA

Öte yandan küçük çocuğun kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Saat 18.00 sularında güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde arkadaşlarıyla bir süre sokak üzerinde duran Yunus Emre'nin daha sonra onlarla bisiklet sürdüğü görüldü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.