Hava Durumu

Bursa'da çay ocağında dehşet! Kurşun yağdırdı...

Bursa'da bir çay ocağında silahlar konuştu. Silahlı 2 kişi, çay içen bir başka 2 kişiye kurşun yağdırdı. Yaralılardan birinin durumu ağır olduğu öğrenilirken, saldırganlar kayıplara karıştı. Olay anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da çay ocağında dehşet! Kurşun yağdırdı...

Olay, Yıldırım'a bağlı Emirsultan Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 kişi çay içtiği esnada, bir kişi silahla gelerek ateş etti. Ardından bu şahıslardan biri de silahını çıkartarak yanındaki iki kişiye mermi boşalttı.

2 saldırgan beyaz araçla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan durumu ağır olan Delil A., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Bilal A. ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan iki şüpheliyi arıyor.

Olay anı güvenlik kamerasında
Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 4 kişinin çay içtiği esnada bir kişi, silahıyla ateş ediyor. Bu sırada çay ocağında oturanlar panikle kaçışıyor. Ardından 4 kişiden 1'i silahını çıkartıp, yanındaki 2 kişiye ateş ediyor. Daha sonra eli silahlı iki kişi, olay yerinden kaçıyor.

Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.