Hava Durumu

Bursa'da çekilecek dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri kim olacak?

Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatacak dizide başrolü oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun partnerinin Cansu Dere olacağı iddia edildi. Dizi Bursa'nın Karacabey ilçesinde kurulan platoda ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekilecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da çekilecek dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri kim olacak?

Osmanlı Devleti'nin en önemli padişahlarından olan ve 21 yaşında İstanbul'un Fethi'yle çağ kapatıp, çağ açan Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatılacağı 'Fatih' dizisinin oyuncuları netleşmeye başladı.

Projede, Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun partnerinin Cansu Dere olacağı iddia edildi.

03 Medya yapımcılığında Kanal D'de aralık ayında ekrana gelecek dönem dizisinde, 15 ünlü yer alacak.

Fahriye Evcen ve Çetin Tekindor gibi isimlerle de görüşen yapım şirketi, projeyi Bursa'nın Karacabey ilçesinde kurulan platoda ve İstanbul'un tarihi yerlerinde çekecek. Birçok isim de konuk oyuncu olarak dizide yer alacak.

Uzun bir aradan sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun tekrar ekranlara dönmesi heyecanla beklenirken, Karadayı'dan sonra başka dizi projesinde rol almayan ünlü oyuncunun Fatih için bölüm başı 145 bin TL alacağı da medyanın gündemine gelmişti. Osmanlı tarihinin bir bölümünün anlatılacağı dizide oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun 42 yaşında olması da başka bir polemik konusu olmuştu. Fatih'i daha genç birinin oynaması gerektiği kimi haberlerde yer alırken İmirzalıoğlu, rolü için hem sakal bırakıp hem de kilo vermeye başlamış bile.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.