Hava Durumu

Bursa'da cezaevinden izinli çıkıp eşini öldürdü, 'kıskançlıktan' dedi!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde cinayet suçundan girdiği cezaevinden izinli olarak çıkan ve 3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2018 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2018 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da cezaevinden izinli çıkıp eşini öldürdü, 'kıskançlıktan' dedi!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2013 yılında bir simitçiyi öldürmekten gözaltına alınan Mehmet Hanifi A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaydan yaklaşık 5 sene sonra cezaevinden izinli çıkan şahıs, bu sefer de eşi Çiğdem Alpaslan'ı bıçaklayarak öldürdü. Eşini öldürdükten sonra kaçmak isteyen zanlı, Gemlik Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen zanlı, verdiği ilk ifadede cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Mehmet Hanifi A., işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

OLAY

Olay Eşref Dinçer Mahallesi Şeker Sokak üzerinde dün meydana gelmişti. 2013 yılında Gemlik'te simitçi cinayetinin faili Mehmet H.A. (34), eşi Çiğdem Alpaslan'ı evinin balkonunda bıçaklayarak ağır yaralamıştı. 112 ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 3 çocuk annesi genç kadın kurtarılamamıştı.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan cinayet zanlısı Mehmet Hanifi A, emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış,  Mehmet Hanifi A'nın, Bandırma Cezaevi'nden 5 gün izin aldığı öğrenilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.