Hava Durumu

Bursa'da cinnet anları! 'Haksız yere işten çıkardılar'

Bursa'da bir otomotiv yan sanayi şirketinde işten çıkartılan işçi, fabrika önünde pompalı tüfekle eylem yaptı. Yaklaşık 2 saat boyunca direnen ve tüfekle ateş açan işçi, müzakereci polislerin ikna çabaları sonucu teslim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da cinnet anları! 'Haksız yere işten çıkardılar'

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Yalova Yolu Caddesi üzerindeki bir fabrikada çalışan 41 yaşındaki Naci B. işten çıkarıldığı gerekçesiyle saat 15.00 sıralarında fabrika önünde pompalı tüfekle eylem yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin geldiğini ve müdahale etmek istediğini gören Naci B. 3 kez havaya ateş açtı.

POLİS POMPALI TÜFEĞE EL KOYDU

Bölgeye özel harekat timleri ve müzakereci polisler de çağrıldı. Fabrika önünde elinde tüfekle direnişini sürdüren Naci B. çelik yelek giyen sivil giyimli Asayiş Şube Müdürü'nün, "Bize güven, senin mağduriyetini gidereceğiz. Yardımcı olacağız" sözleri üzerine ikna oldu. Polisler Naci B.'yi gözaltına alarak elindeki pompalı tüfeğe el koydu.

Olay sebebiyle 3 şeritli İstanbul Yolu'nun bir şeridi trafiğe kapatıldı.

Gazetecilere konuşan Naci B. "Haksız yere işten çıkardılar. Beni işe almak istemiyorlar. Hakkımı aramak için bunu yaptım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.