Hava Durumu

Bursa'da cinnet getirip ailesini katletti! İlk ifadesi kan dondurdu!

Bursa'da dün akşam psikolojik sorunları olan ve iftar saatinde cinnet geçiren adam önce karısının boğazını kesti sonra da iki çocuğu ile babasına kurşun yağdırdı. Jandarmaya teslim olan zanlının ilk ifadesinde "Huzurluyum, görevimi yaptım" sözleri dehşete düşürdü.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da cinnet getirip ailesini katletti! İlk ifadesi kan dondurdu!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Hamza Sakin, dün lise öğrencisi kızı Rümeysa(18) ile oğlu Süleyman'ı(15) alarak birkaç gün önce eşi Havva Sakin'in de (40) bulunduğu Evciler köyündeki babası Hasan Sakin'in (70) yanına gitti.

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ilaç tedavisi gördüğü öğrenilen Hamza Sakin, iftar vakti cinnet getirince önce sofradan kaptığı ekmek bıçağını eşi Havva Sakin'in boğazına sapladı. Öfkeli adam daha sonra eşi, babası ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdı.

(RÜMEYSA SAKİN)

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, kapı ağzında Havva Sakin'in, evin içerisinde ise baba Hasan, çocuklar Rümeysa ve Süleyman Sakin'in cenazeleri ile karşılaştı. Katil zanlısı Hamza Sakin jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

(SÜLEYMAN SAKİN)

ANNESİ ŞANS ESERİ KURTULDU

Jandarmadaki sorgusu devam eden Hamza Sakin verdiği ilk ifadesinde "Huzurluyum, çünkü görevimi yaptım" dediği öğrenildi. Öte yandan Hamza Sakin'in annesinin kolundan ameliyat olduğu ve bir süredir Karacabey Devlet Hastanesi'nde yattığı, olay esnasında evde olmadığı öğrenildi. Köylüler "İyi ki annesi evde değildi, olsaydı onu da öldürecekti" diye konuştu.

(HAVVA SAKİN)

Öte yandan yaşlı kadın kaldığı hastaneden bu sabah taburcu edilerek köyüne götürüldü. Havva Sakin'in ailesinin Bursa Adli Tıp Kurumu önündeki acılı bekleyişi ise devam ediyor. Acılı aile cinayetin neden işlediğini ile ilgili bir bilgileri olmadığını, ailenin maddi durumumun iyi olduğunu belirterek cenazelerin adlı tıp kurumundan alındıktan sonra defnedileceğini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.