Olay, dün akşam saatlerinde Kestel ilçesinde meydana geldi. Kozluören yakınlarında seyir halindeki bir araç karanlık yolda fark etmediği Kozluören Göleti'ne uçtu. Kısa sürede suya gömülen araç sürücüsü Burak Çakır yüzerek kıya çıktı.
Çakır, telefonla 112 ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Sudan çıkan Çakır, ablasının boğulduğunu görünce tekrar suya atlayarak onu kurtarmaya gitti. Ancak ablasını kurtarmaya giderken kendisi boğularak can verdi.
Olay yerine gelen görevlilerin yardımıyla baba Hüseyin, anne Sevim ve çocukları Başak Çakır yaralı olarak sudan çıkarıldı. 3 yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yapılan aramalar neticesinde önce Burak Çakır'ın cansız bedeni, daha sonra engelli olan Bilge Çakır'ın cesedi sudan çıkarıldı. Jandarma ekipleri güvenlik tedbiri alarak kimseyi bölgeye yaklaştırmadı.
Olayı duyan Çakır ailesinin yakınları gölete geldi. Ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Her iki gencin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm sebeplerini belirlenmesi için Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi.
Burak ve Bilge Çakır, ikindi namazına müteakip inegöl'de bulunan Emir Sultan Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Bursa Alaşar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
En Çok Okunan Haberler
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde çıkan kavgada bir polis...
Bursa Valiliği uyardı! Kar geliyorBursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, yağışların k...
Bursa'dan gelen görüntü 'bu kadar da olmaz' ...Bursa'da kıskançlık krizine giren şahıs, 17 yaşındak...
İş görüşmesi için Bursa'ya gelen adamın acı ...İstanbul-İzmir otobanında su birikintisine girerek k...
Bursa'da yürek yakan kaza! 22 yaşındaki kadı...Bursa İznik'te otomobil, çarptığı motosikletin arkas...
Deprem uzmanı '7 büyüklüğünde' dedi ve açıkl...Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, katıldığı...
Bursasporlu taraftarları taşıyan minibüs tır...Bugün oynanacak Adanaspor maçı için deplasman yoluna...
Bursa'da kayıp şahıstan acı haber... Cesedi ...Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde evden odun topl...
Bursa'da yürek yakan manzara! Kayıp şahıs, a...Bursa'nın Gemlik ilçesinde, zeytin toplamaya giden i...
Bursaspor taraftarları dönüş yolunda da kaza...Konya'nın Ereğli ilçesinde, Bursaspor taraftarlarını...
Bursa Altınşehir'de sapık alarmı! 'Bir kadın...Nilüfer Kent Konseyi, Bursaray Altınşehir istas...
Bursa'yı ayağa kaldırdı! Tecavüze uğradı, öl...Bursa'da 22 yaşındaki Derya isimli genç kız, kendisi...
Bursa'da bunalıma giren genç, kendini tabanc...Bursa'da bunalıma giren bir genç, kendisini silahla ...
Bursa-Ankara yolunda zincirleme kaza! Gözyaş...Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 aracın birbirine girdiğ...
Şişede durduğu gibi durmadı! Bursa'da can pa...Bursa İnegöl Yenişehir yolu üzeri diş hastanesi önün...