Hava Durumu

Bursa'da çok konuşuldu...Başkan Aktaş'tan flaş 'makam aracı' yanıtı!

Yazarımız Gül Kolaylı, bugünkü yazısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'la ilgili çok çarpıcı bir konuyu köşesine taşıdı. Aktaş, sözleşmesini iptal ettiği 300 aracı yeniden kiralayıp, AK partili milletvekillerine tahsis etti mi?

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da çok konuşuldu...Başkan Aktaş'tan flaş 'makam aracı' yanıtı!

Gül Kolaylı,  çok merak edilen o konuyu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a sordu ve yanıtını "Külliyen Yalan" başlıklı yazısında kaleme aldı.

Başkan Aktaş göreve geldikten kısa bir süre sonra Bursa basınıyla bir araya gelmiş ve kamuoyuna önemli mesajlar vermişti. Bunlardan biri de makam araçlarıyla ilgiliydi. Başkan Aktaş, kendisi dahil genel müdüründen daire başkanına dek herkesin işe kendi araçlarıyla gidip geleceğini söylemiş, herkesin buna uymakla yükümlü olduğunu belirtmişti.

Aktaş, bir önceki dönemde sipariş verilen 1 milyon 200 bin liralık makam aracının siparişini de iptal ettirmişti. Büyükşehir Belediyesi bürokratları için kiralanan lüks makam araçları sözleşmeleri de iptal edilmişti.

Son bir haftadır Bursa'da "Başkan Alinur Aktaş'ın sözleşmesini iptal ettiği 300 aracı yeniden kiraladığı ve AK partili milletvekillerine seçim çalışmaları için tahsis ettiği" iddiaları büyük tartışma yarattı.

Aktaş, bu iddialara şu şekilde yanıt verdi: "Külliyen yalan... Her bir kuruşun hesabını yaparken. Kesinlikle öyle bir şey yok. Ne 300 araba kiraladık, ne de seçim için milletvekillerine tahsis ettik. Bugün hangi partiden olursa olsun bir milletvekilimiz, bizi havaalanına bırakır mısınız?' dese yerine getiririz. O başka bir şey, seçim çalışmasına tahsis başka bir şey..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.