Hava Durumu

Bursa'da çöpten 4 bin lira çıktı: 'O parayı yiyemezsin'

Bursa'da bir temizlik işçisi, çöp kovalarını boşaltırken, içerisi para dolu çanta buldu. İşçi bulduğu çantayı polise teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2018 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2018 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da çöpten 4 bin lira çıktı: 'O parayı yiyemezsin'

Osmangazi Temizlik İşleri Müdürlüğünde, temizlik işçisi olarak çalışan Köksal Atay (50), Ördekli Hamamı Kültür Merkezi yanında çöp kutusunun boşaltırken, içinde 4 bin lira para, evrak ve anahtarların bulunduğu bir çanta buldu.

Polise haber veren Atay, ekiplerin gerekli incelemeyi yapmasının ardından sonra çantayı teslim etti. Polis ekipleri, içerisinde 4 bin lira, bazı evraklar ile ev ve otomobil anahtarı bulunan çanta ile ilgili tutanak tuttu. Çantanın sahibinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Para dolu çantayı bulan temizlik işçisi Köksal Atay, "Konteynırı çekerken içerisine baktığımda cüzdan gördüm. Ağzını açtığımda içinde para vardı. Polisler geldi teslim ettik" dedi. "O parayı biz yiyemezdik" diyen Atay'ın mesai arkadaşı, Erkan Orman ise, "O para ya bizden çıkar, ya çoluk çocuğumuzdan çıkar, o parayı yiyemezsin. Çünkü alın teri olan bir para değil" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.