Hava Durumu

Bursa'da darp edilen Gazi Karaman'a bir destek de Ankara'daki gazilerden...

Bursa'nın Gürsu ilçesindeki bir kafede saldırıya uğrayan Gazi Ömür Karaman'a Türkiye'nin her yanından destek geliyor. Ankara Gaziler Rehabilitasyon Merkezi'nden bir grup gazi, yarın Karaman'a moral ziyaretinde bulunacak. Ziyarete gidecek olanların yarısı ise tekerlekli sandalyeyle yaşayan gaziler...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2019 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2019 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da darp edilen Gazi Karaman'a bir destek de Ankara'daki gazilerden...

19 yıl önce vatani görevini yaptığı Kuzey Irak'ta teröristlerce yapılan bombalı saldırı sonucu gazi olan Ömür Karaman, yeğenlerini görmek için Ankara'dan Bursa'ya geldi.

Bayramı Bursa'da geçiren Gazi Karaman, 13 Ağustos'ta yüzmek için Gemlik ilçesine bağlı Kumsaz sahiline gitti. Burada bir süre yüzdükten sonra yorulan Gazi, yakınlardaki bir kafeye giderek dinlenmek istedi. Kafede ayağını sandalyeye uzatan Karaman, işletme sahibi ve çalışanlar tarafından acımasızca darp edildi.

Saldırganlar, Karaman'ın Gazi olduğunu söylemesine rağmen dayak atmaya devam etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gazi Karaman hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından yakalanan şüpheliler Ü.T., Ö.Ş. ve S.Ş tutuklandı.

İŞLETME MÜHÜRLENDİ

Olayın ardından dün, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı da harekete geçti. Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı zabıta amirliği ekipleri, Sosyal Güvenlik Kurumu ekipleri ile Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri söz konusu kafede polis gözetiminde denetim yaptı. Denetim sırasında çevik kuvvet ekipleri ve çok sayıda kısım ekibi bölgede güvenlik önlemi aldı. Denetimler sırasında işletmenin hijyen kurallarına uymadığı ve sigortasız personel çalıştırdığı ortaya çıktı.

İşletme ile ilgili gerekli raporlar tutuldu ve kafe mühürlendi. İşletmeye ait şezlonglar Büyükşehir ekipleri tarafından toplandı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Karaman'ı evinde ziyaret ederek, olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

ANKARA'DAN DESTEK ZİYARETİ

Gazi Karaman'a sadece Bursa'dan değil Türkiye'nin dört bir yanından destek geldi. Yarın,  Ankara Gaziler Rehabilitasyon Merkezi'nden bir grup gazi, Karaman'a moral ziyaretinde bulunacak. Ziyarete gidecek olanların yarısı ise tekerlekli sandalyeyle yaşayan gaziler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.