Hava Durumu

Bursa'da dayısı tarafından vurulan ünlü tatlıcıdan acı haber!

Bursa merkezli birçok ilde şubeleri olan ve eşiyle telefonda konuştuğu sırada dayısı tarafından vurulan ünlü Bağdat Tatlıcısı sahibi Fatih Karaman'ın beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dayısı tarafından vurulan ünlü tatlıcıdan acı haber!

Olay, dün Nilüfer'e bağlı Odunluk Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ünlü Bağdat Tatlıcısı'nın sahibi Fatih Karaman, araç içerisinde eşiyle konuştuğu sırada dayısı Yılmaz S. (53), tarafından başından vuruldu. Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yılmaz S.'nin Uludağ'a gittiğini belirledi. 500'den fazla kamerayı inceleyen ekipler, Yılmaz S.'yi Çobankaya bölgesindeki kamp alanında saklandığı çadırda yakaladı.

PİŞMANIM

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen dayı, "Bütün bu olayın sebebi, avukat E.S. ile yeğenimdir. Bizi iflasa yönlendirip zorla mal varlığımızın üstüne çöktüler. Fabrikamızın üstüne oturdular. E.S. beni zorla katil yapmak istedi. 'Vur da göreyim.' dedi. Yaptığımdan pişmanım, o benim yeğenim, ben onu vurmak ister miydim?" ifadelerini kullandı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Saldırının ardından ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaman'ın beyin ölümünün gerçekleştiği, organları bağışlandığı için makineye bağlı olarak yaşatıldığı öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.