Hava Durumu

Bursa'da dedektif gibi iz sürdü, arabasına çarpan aracı buldu: 'Vicdanı varsa...'

Bursa'da bir iş adamı, arabasına çarpıp kaçan aracı dedektif gibi iz sürüp buldu. Şoförünün de bulunması istediğini belirten iş adamı, "Bize vuran arkadaşın vicdanı varsa ortaya çıkmasını istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2020 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dedektif gibi iz sürdü, arabasına çarpan aracı buldu: 'Vicdanı varsa...'

Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde mobilya imalatı yapan firmanın aracına Kayapa-Görükle yolunda ilerlerken karşı yönden bir araç çarparak durmadan kaçtı.

Şirket aracında bulunan firma çalışanı Vedat İpek ölümden döndü. Şirket aracına çarpıp kaçan aracın plakasını alamayan işçi, durumu patronunu bildirdi. Patron Bahattin Ergene, polisi arayıp durumu izah etti.

Polis kazayla alakalı zabıt tuttu. Ergene, kaçan sürücünün yakalanıp yakalanmayacağını sordu. Polisler, aracı takip etmenin sigorta şirketinin işi olduğunu söyledi. Kasko şirketini arayan firma sahibi, "Bu bizim işimiz değil" cevabını aldı. Ergene, daha sonra karakola yönlendirildi. Buradan da aynı cevabı alınca ne yapacağını şaşırdı. Ergene, şirket aracına çarpıp kaçan aracı kaçtığı yöndeki iş yeri güvenlik kameralarını inceleyerek tespit etti. Güvenlik kamera görüntülerini de temin eden Ergene, kimsenin ilgilenmemesi üzerine ortada kaldı.


Bahattin Ergene, "İş yerimizde çalışan arkadaşımız malzeme götürmeye gidiyordu. 10 dakika sonra aradı, 'abi kaza yaptım' dedi. Karşı yönden gelen araç Kayapa yolunda vurup kaçmış. Kaza yerine polisi çağırdık. Polis geldi, zabıt tuttu. Kazaya dair bir işlem yapılmıyor. Bize vuran arkadaşın vicdanı varsa ortaya çıkmasını istiyorum" dedi.


Şirket aracını kullanan Vedat İpek ise, "Araç karşı taraftan çok hızlı şekilde, yolu ortalamış vaziyette gelerek bana vurdu. Durmayıp kaçtı. Biz de mi vurup kaçalım? Aracımızda 20 bin lira masraf var" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.