Hava Durumu

Bursa'da dehşet! Araçtan fırladılar sonrası ise korkunç...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı.  Otomobilden fırlayan araç sahibi ve sürücüsü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dehşet! Araçtan fırladılar sonrası ise korkunç...

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'den Bursa'ya seyir halinde olan Nihat E. idaresindeki otomobil, Ümitalan rampasından indiği sırada kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bariyerleri aşıp şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre yuvarlanan otomobil zemine çarparak ancak durabildi. Savrulan otomobilden fırlayan sürücü Nihat E. ile yanında bulunan araç sahibi Fehmi G. ağır yaralandı. Kazanın ardından otomobil alev alev yandı. O sırada yoldan geçen vatandaşlar durumu 112 ve itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri alev topuna dönen otomobili kısa sürede söndürdü.

Kanlar içinde kalan ve yanan otomobilini gören Fehmi G.,  "Bu araba benim mi?" diye sordu. Ağır yaralanan iki kişi 112 ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hurdaya dönen otomobil çekici ile otoparka çekilirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.