Hava Durumu

Bursa'da dehşet! Cinnet getiren adam karısını iki çocuğunu ve babasını öldürdü

Bursa'da cinnet getiren bir kişi, önce öz babasına, ardından da eşine ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdı. Korkunç olayda 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı jandarmaya giderek teslim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 00:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dehşet! Cinnet getiren adam karısını iki çocuğunu ve babasını öldürdü

Edinilen bilgiye göre akıllara durgunluk veren olay Mudanya ilçesi Evciler köyünde yaşandı. İddiaya göre uzun süredir işsiz olan ve psikolojik problemleri olduğu öğrenilen Hamza Sakin (45) Mudanya'da bir lisede okuyan oğlu S.S. (15) ve kızı Ü.S.(18)'yide yanına alarak karısı Havva Sakin (40)'inde kaldığı babası Hasan Sakin (70)'in Evciler köyündeki evine gitti. Birlikte iftar yaptıktan sonra bilinmeyen bir sebeple cinnet getiren Hamza Sakin yanındaki tabancayla evin içerisinde ateş etmeye başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Önce babasını öldüren Hamza Sakin daha sonra odalara kaçmaya çalışan eşi ve 2 çocuğuna da kurşun yağdırdı. 4 kişi olay yerinde hayatlarını kaybederken Cinnet getiren eş jandarmaya giderek teslim oldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. 112 sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından 4 kişininde hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından baba, eş ve 2 çocuğun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.