Hava Durumu

Bursa'da dehşeti yaşayan kadın o anları anlattı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tanımadığı bir kişi tarafından darp edilen Ayşe M. o anları anlattı. Saldırganı yakalayan polislere çiçek vererek teşekkür eden kadının, olayın şokunu halen üzerinden atamadığı görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dehşeti yaşayan kadın o anları anlattı!

Olay, Yenice Mahallesi Şehitler sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Uğur. P. isimli şahıs sokak ortasında henüz belirlenemeyen bir nedenle Ayşe M. isimli bayanı darp ederek olay yerinden kaçtı. Darp edilen bayan durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler söz konusu bayanla yaptığı görüşmede Uğur P.'nin kullandığı araç plakasını tespit ederek arama başladı.

"NEFES KESEN KOVALAMACA"

Aracın Belediye kavşağından geçtiğini fark eden yunus ekipleri, söz konusu aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan araç bu sırada polis memuru Hüseyin K.'yı 50 metre sürükledi. Diğer polisler ise havaya ateş açarak otomobili Bankalar Caddesinde durdurdu. Durdurulan araçta bulunan sürücü ile yanındaki arkadaşı gözaltına alındı. Her iki şahıs hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından ifadelere alınmak üzere karakola götürüldü. Uğur P.'nin kullandığı araç ise çekici yardımıyla olay yerinde kaldırılarak otoparka götürüldü.

"DARP EDİLEN KADIN OLAYI ANLATTI"

Olay hakkında İHA muhabirine açıklama yapan Ayşe M.:"Ara sokakta yürüdüğüm sırada yanımdan geçen arabanın biri bana çarptı. Ben de kendisine tepki gösterince şoför araçtan inerek beni tekmeledikten sonra olay yerinden aracıyla kaçtı. Ben de polislerimizi aradım, olayı bildirdim. Allah razı olsun canla başla peşine düştüler, yakaladılar." dedi. Şahıstan şikayetçi olduğunu söyleyen Ayşe M.,"Dilekçemi verdim, kendisi gözaltında, sonuna kadar takipçisi olacağım. "Kadına şiddete" hayır diyorum. Polislerimize çok teşekkür ediyorum. Kovalamaca esnasında iki polisimiz yaralandı. Allah onlardan razı olsun, polisimize zeval vermesin" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.