Hava Durumu

Bursa'da Deniz Baykal'dan iddialı çıkış! '30 yıldır beklediği hizmeti alamadılar'

Bursa'da CHP Mudanya Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Avukat Deniz Baykal, "Projelerimiz Mudanya halkının temel önceliklerini yansıtmaktadır. Genel kanı Mudanya'ya 30 yıldır hiçbir belediye başkanının istenildiği şekliyle hizmet etmediğidir" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Deniz Baykal'dan iddialı çıkış! '30 yıldır beklediği hizmeti alamadılar'

CHP'li yöneticilerin başarılarından örnekler veren Baykal şunları söyledi: "Mudanya bulunduğu stratejik konum, tarihi mirası, kültürü ve tarımsal ürünlerinin kalitesiyle sadece Türkiye'nin değil dünyanın göz bebeği olmayı hak ediyor. Ancak bunun yönetenlerin ve yöneticilerin vizyonlarıyla ilgili bir durum olduğu da aşikar. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir, Tunç Soyer ve Seferihisar, Özlem Çerçioğlu ve Aydın, Mustafa Bozbey ve Nilüfer... Sayabildiğimiz bir kaç örnek sadece... "

Bir aday adayı olarak kentin sorunlarını ve çözümleri üzerine araştırmalar yaptığını kaydeden Deniz Baykal,  "Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, projelerimiz Mudanya halkının temel önceliklerini yansıtmaktadır. Genel kanı Mudanya'ya 30 yıldır hiçbir belediye başkanının istenildiği şekliyle hizmet etmediğidir. Sunduğumuz projeler bizi heyecanlandırdığı gibi Mudanya halkını da heyecanlandıracaktır. Mudanya'yı Türkiye'de ve dünyada hakettiği yere getirmek için Mudanya halkının refahını artıracak, gençlerimize iş sağlayacak, iş insanlarımıza yatırım fırsatı tanıyacak bir anlayışla Mudanya'nın yönetimine talibiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.