Hava Durumu

Bursa'da dev FETÖ operasyonu! Sayı 95'e yükseldi

Bursa merkezli 23 ilde yapılan FETÖ operasyonunda, haklarında yakalama kararı çıkarılan, aralarında muvazzaf askerler, askeri okullardan ilişiği kesilenler ve eski emniyet personelinin bulunduğu 102 kişiden 95'i gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2018 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dev FETÖ operasyonu! Sayı 95'e yükseldi

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda, gözaltı sayısı 95'e yükseldi. Diğer 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emekli, ihraç ve açıkta bulunan 4 emniyet müdürü, 2 emniyet amiri, 23 komiser, 26 polis, muvazzaf 2 üsteğmen, 6 astsubay, askeri okullardan ilişiği kesilen 38 kişi ile özel bir şirkette çalışan örgütün şifreli haberleşme programı olan "ByLock" kullanıcısı bir kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Bursa, Manisa, İstanbul, Van, Batman, Erzurum, Konya, Kayseri, Sivas, Aksaray, Amasya, Kırşehir, Ankara, Eskişehir, Hakkari, İzmir, Karabük, Trabzon, Niğde, Nevşehir, Balıkesir, Yozgat ve Adana'daki adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında 84 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.