Hava Durumu

Bursa'da doğaseverler çocukluklarına döndü!

Nilüfer Belediyesi'nin Bursa'ya kazandırdığı Mysia yollarında düzenlenen kamplı yürüyüşe 180 kişi katıldı. Doğaseverler, iki günde toplam 20 kilometre yürüyerek, hem bol bol fotoğraf çekti hem de güzel havanın tadını çıkardı. Katılımcılar mendil kapmaca, çuval yarışı, halat çekme gibi oyunlarla da çocukluklarını tekrar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da doğaseverler çocukluklarına döndü!

Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Turizm Haftası dolayısıyla doğaseverleri yürüyüşte bir araya getirdi. Geçen yıl Misi-İnegazi arasında yapılan yürüyüşün ikinci etabı olarak düzenlenen faaliyete 180 kişi katıldı. Tabiat tutkunları İnegazi Mahallesi'nden Güngören Göleti'ne kadar 12 kilometre boyunca yürüdü. Akşam gölet çevresinde çadır kampı kuran doğa severler, yorgunluklarını mendil kapmaca, çuval yarışı, halat çekme ve yumurta yarışı gibi geleneksel oyunlarla attı.

İkinci gün ise Güngören Göleti'nden Maksempınar Mahallesi'ne kadar yüründü. Doğa yürüyüşüne katılanlar, parkur boyunca ve kamp alanında kendilerine her türlü desteği sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yürüyüşün üçüncü etabı, önümüzdeki yıl Maksempınar Mahallesi ile Gölyazı Mahallesi arasında gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.