Hava Durumu

Bursa'da dolandırıcıların hedefinde bu kez eczane var!

Bursa'nın İznik ilçesinde dolandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL'sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını dolandırdı. Dolandırılma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dolandırıcıların hedefinde bu kez eczane var!

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Caddesi'nde bir eczane de meydana geldi. Mehmet T. sahte ismini kullanan dolandırıcı, eczaneden içeri girerek, eczacı kalfası M.T'ye Bursa'da bir lisede matematik öğretmenliği yaptığını söyledi. Kendisinden geçen çarşamba günü ilaç aldığını, 200 TL verdiğini, ancak eksik ödeme aldığını ileri süren dolandırıcı, 145 TL para üstü istedi. M.T'nin mantıklı düşünmesine mani olmak için sürekli konuşan dolandırıcı, bir sıkıntı olursa kendisini aramaları için bir de telefon numarası bıraktı.

KAYIPLARA KARIŞTI

M.T. kasadan 145 TL'yi verdi. Dolandırıcı ise parayı alıp kayıplara karıştı. Daha sonra durumdan şüphelenen M.T dolandırıcın bıraktığı telefon numarasını aradı. M.T, karşı tarafın yanlış numara demesinin ardından polise müracaat etti. Polis, eczanenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, dolandırıcının peşine düştü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.