Hava Durumu

Bursa'da düğün günü karısını öldüren adamla ilgili korkunç iddia

Bursa'da geçtiğimiz günlerde düğün günü eşini bıçaklayarak öldüren adamın, daha önce eşini ormanda bir ağaca bağlayıp tek ettiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da düğün günü karısını öldüren adamla ilgili korkunç iddia

Bursa'da geçtiğimiz günlerde kadın cinayetine bir yenisi daha eklendi. Korkunç olayda 22 yaşındaki kadın kocası tarafından düğün günü bıçaklanarak öldürüldü.

Yaklaşık 4 ay önce Güllü Y.'yi (22) ailesinden isteyen Metehan Y. (23), red cevabı aldı. Bunun üzerine çift kaçarak nikah kıydı. Geçtiğimiz günlerde Güllü Y. ile Metehan Y. düğün hazırlıklarına başladı. Kına eğlencesi yapan çift, düğünün olacağı günün sabahında tartışmaya başladı. Mutfaktaki bıçakla karısını 8 bıçak darbesi ile öldüren Metehan Y., yakalanarak cezaevine gönderildi.

Zanlı savcıya verdiği ifadede, "Kına gecesine gelen bazı davetlilerden eşimle ilgili ihanet söylentileri duydum. Söyleyen kişiler, benim buna göz yumduğumu düşünmüşler. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah eşime duyduklarımı anlatınca aramızda tartışma çıktı. Elimde bıçak olduğu sırada boğuşmaya başladık. Nasıl bıçakladığımı hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Cinayetle ilgili gelen yeni bir bilgi dehşete düşürdü. Çifti tanıyanlar, Metehan Y.'nin Güllü Y.'ye sürekli şiddet uyguladığını söyledi. Ayrıca  Metehan Y.'nin, daha önce eşini Uludağ'ın eteklerindeki ormanlık alana götürüp bir ağaca bağladıktan sonra gittiği ileri sürüldü. Kendi imkânlarıyla kurtulan Güllü Y.'nin eşini çok sevdiği için ayrılmak istemediği de iddialar arasında. Metehan Y.'nin de bu iddiaları kabul ettiği öğrenildi. Metehan Y., savcı iddianameyi hazırladıktan sonra Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.