Hava Durumu

Bursa'da dünürünü öldüren sanık hakim karşısında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gelinini yaralamaktan ve kayınpederini öldürmekten yargılanan sanık hakim karşısına çıktı. Maktulün ve gelininin kendilerine saldırdıklarını söyleyen sanık, beraatini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dünürünü öldüren sanık hakim karşısında

Bacaklarından yaralanan Leyla B. ile Ali Osman Ş., haber verilmesi üzerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali Osman Ş. olaydan bir hafta sonra hayatını kaybetti. Niyazi B. ise gözaltına aldı.

"BERAATIMI TALEP EDİYORUM"

Hakim karşısına çıkan Niyazi B., "Olay günü eşim, gelinimiz Leyla ile tartışma yaşamış ve karakolluk olmuşlar. Bu nedenle maktul Osman Ş., beni arayarak küfür etti ve seni öldüreceğim dedi. Sonrasında ben eşimi almaya gittim. Evden çıkarken Osman Ş. ve gelinimiz Leyla ile karşılaştım. O sırada Osman bana küfür ederek saldırdı. Leyla da bana saldırdı. Bana saldırdıkları için üzerimdeki silahla ayaklarına 6 el ateş ettim. Beraatımı talep ediyorum" dedi.

"CEZALANDIRILMASINI TALEP EDİYORUM"

Sanık Leyla B. de ifadesinde, "Olay günü arkadaşımla evde oturuyordum. Kayınvalidem Kadriye B. evime geldi. Kapıyı açınca kayınvalidem beni tutup savurdu ve kolumu kapıya sıkıştırdı. Böyle olunca kayınvalidemi evden çıkarttım. Ardından ailemi aradım. Eşyalarımı toplayıp çıkarken Niyazi B. bana yumrukla vurdu. Babam da beni kurtarmak için araya girdi. Niyazi B. bize arkamızdan ateş etti. Ben ve babam yaralandı. Daha sonra babam vefat etti. Niyazi B.'den şikâyetçiyim, cezalandırılmasını talep ediyorum" diye konuştu.Tasarlayarak adam öldürme suçundan yargılanan Niyazi B.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkeme 8 Mart 2018 tarihine ertelendi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.