Hava Durumu

Bursa'da engellilerin sahnelediği oyun büyük ilgi gördü

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen tiyatro atölyesine katılan engelli bireyler, Tayyare Kültür Merkezi'nde 'Güllü Gelin' adlı oyunu sahneye koydu.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da engellilerin sahnelediği oyun büyük ilgi gördü

Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelliler Meclisi tarafından '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' etkinlikleri kapsamında engelli bireylerin sahnelediği 'Güllü Gelin' adlı oyun büyük beğeni topladı. Hasan Kallimci'nin yazdığı, Fatih Kasap'ın yönettiği oyunu çok sayıda vatandaşla birlikte, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar ve Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez, engelleri aşmanın bir inanç meselesi olduğunu söyledi. İnanıldığı zaman her türlü zorluklarla baş edebileceğini dile getiren Sönmez, "Başarmanın önünde engel yoktur. Bugün sergiledikleri oyun ve gösterdikleri başarı ile bizleri gururlandıran engelli kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak ise, Engelliler Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Programın sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez tarafından Yazar Hasan Kallimci'ye, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak tarafından ise Yönetmen Fatih Kasap'a adlarına düzenlenmiş fidan dikimi sertifikası verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.