Hava Durumu

Bursa'da eski sevgili dehşeti! Kafasından vurdu...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, eski kız arkadaşını kafasından, yanındaki erkek arkadaşını ise bacaklarından vurdu. Genç kız ağır yaralanırken, sevgilisinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yoldan geçen iki kişi de saçmaların isabetin etmesi nedeniyle yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da eski sevgili dehşeti! Kafasından vurdu...

Olay, Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp D. (32) ile kız arkadaşı Bahar Demir (24) birlikte yürürken, çiftin yanına kızın eski sevgilisi Ömer Z. geldi. Araçtan öfkeyle inen Ömer Z., silahını çıkartarak Bahar Demir'i kafasından, Eyüp D.'yi ise bacaklarından vurdu. Saldırgan daha sonra aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

GENÇ KIZIN DURUMU AĞIR

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Çift, olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eyüp D.'nin hayati tehlikesinin olmadığı fakat genç kızın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Saldırı esnasında tüfekten çıkan saçmalar olay yerinden geçen Rabia A. ve annesi Güler A.'yı da yaraladı.

Emniyet ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesine başvurulurken, kamera kayırları da incelemeye alındı.

CESEDİ ORMANDA BULUNDU

Bursa'da art arda yaşanan kadın cinayetleri "yeter artık" dedirtiyor. Önceki gün, Mustafakemalpaşa'da eşinden şiddet gören ve baba evine sığınan 23 yaşındaki Meryem B., eşi tarafından konuşma bahanesiyle kaçırıldı. Talihsiz kadının cesedi ormanlık alanda bulundu. Bir diğer acı haber de Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nden geldi. 5 Şubat'ta, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kargo firmasında pusu kurulan Aynur C., silahla başından vurularak öldürüldü. Samsun'da yakalanan şahıs tutuklandı.

Meryem B.

Aynur C.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.