Hava Durumu

Bursa'da evli sevgilisiyle plan yaptı, eski nişanlısını soydu!

Bursa'da evli sevgilisiyle plan yapan 1 çocuk annesi kadın, eski nişanlısının evinden 90 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Zanlılar, önce çaldıkları altınları bozdurup, 5 bin liralık tek taş yüzük aldı, ardından birlikte tatile çıkarak 60 bin lirasını harcadı. Çılgın aşıklar, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da evli sevgilisiyle plan yaptı, eski nişanlısını soydu!

Olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski nişanlısını arayan 1 çocuk annesi Ceyda Ç. (28), moralinin bozuk olduğunu ve evine gelmek istediğini söyledi. O.Y. (28), eski nişanlısının bu teklifini kabul etti. Eve giden Ceyda Ç., sevgilisi olduğu evli ve 2 çocuk babası Bülent B.'yi arayarak, kapıyı açık bıraktığını söyledi. Bu sırada Ceyda Ç., O.Y.'yi konuşmak için balkona çıkarttı. O arada eve giren Bülent B, Ceyda Ç.'nin tarif ettiği yerden 90 bin liralık altını alarak, ayrıldı.

TATİLE BİLE ÇIKMIŞLAR

Olaydan birkaç gün sonra Bülent B., çaldığı altınları bozdurarak sevgilisi Ceyda Ç.'ye 5 bin liralık tektaş yüzük aldı. Daha sonra plan yapıp çaldıkları paralarla birlikte tatile çıkarak 60 bin lirasını harcadı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Eski nişanlının şikayeti üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlık yapan sevgilileri yakaladı. Sevgililerin üzerinden 10 bin, hesaplarından da 20 bin lira çıktı. Ekipler tarafından ifadesi alınan çift sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.