Hava Durumu

Bursa'da falçatayla dehşet saçtı! Kocasının eski ortağını...

Bursa'da bir kadın ofisini bastığı eşinin eski ortağına saldırıp, yüzünü falçatayla kesti. Dedikodu yüzünden adama saldırdığı öğrenilen öfkeli kadına kimse yaklaşamadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da falçatayla dehşet saçtı! Kocasının eski ortağını...

Olay,  Osmangazi ilçesinde yaşandı. H.C. isimli kadın, emlakçılık yapan ve kocasının eski ortağı olan Orhan A.'nın ofisine gitti. İkili bir dedikodu nedeniyle tartışmaya başladı. Kadın çantasından çıkardığı falçatayla Orhan A.'ya saldırdı. Neye uğradığını şaşıran genç adam, kadına karşı koymaya çalışsa da etkili olamadı. Adama "seni keseceğim" diye bağıran öfkeli kadına kimse yaklaşamadı. Kadın bir süre sonra emlakçıdan ayrıldı.

"YÜZÜMÜ KESTİ"

Olayı anlatan Orhan A., "Bayan eski ortağımın eşi oluyor. Kocasını bana kötüledi. Bir de bayan arkadaşı için ev alma konusunda benden yardım istedi. 3 ay kadar hiç görüşmedik. Ev işi de olmadı. Sonra da buraya gelip bağırıp çağırmaya, hakaret etmeye başladı. Boğuşmaya başladık. Ben elimi kaldırmadım. Kendisi beni öldürmeye yeltendi. Boğuşma sırasında falçata kırıldı. Daha sonra kaçtı, gitti. 6 tane dikiş var yüzümde. Dedikodudan dolayı çıktı. Benim bir günahım yok" dedi. Orhan A.'nın şikâyetiyle polis tarafından ifadesi alınan H.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.