Hava Durumu

Bursa'da FETÖ'den gözaltına alınan özel okul sahibi hakkında flaş karar!

Bursa'da FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen özel okul sahibi İ.D. tutuklandı, eşi ve okul müdürü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da FETÖ'den gözaltına alınan özel okul sahibi hakkında flaş karar!

KHK ile kapatılan ve bir süre sonra yeniden açılan Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ndeki Özel Mavi Deniz Anadolu Lisesi'nin sahibi İ.D., eşi ve aynı zamanda ortağı olan M.D. ile okul müdürü S.K., evlerinde gözaltına alındı. Okulda sabah erken saatlerde arama yapan polis ekipleri, özel bölmeleri de açabilmek için okul sahibi İ.D.'yi okula getirdi. Okulda bulunan dijital materyaller ve evraklara el konulurken, bilgisayarların hard diskleri toplandı. Okul hakkında kapatılan bazı FETÖ okullarından para aktarıldığı, görev yapan bazı öğretmenlerin "Bylock" kullanıcısı olduğu iddia edildi.

Gözaltına alınan 3 zanlı emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Lise sahibi İ.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi M.D. ve okul müdürü S.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.