Hava Durumu

Bursa'da flaş gelişme! Tüm görevlerinden istifa etti!

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, 26.dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmak için memuriyetten ve tüm görevlerinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da flaş gelişme! Tüm görevlerinden istifa etti!

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, 24 Haziran'daki seçimlere CHP'nin kritik hamlesi sonrası katılmaya hak kazanan İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmak için tüm görevlerinden istifa etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkoğlu, "Türkiye vitesi bozuk araba görünümünde.. Eğitimden hukuka her alanda tel tel dökülüyoruz. Kamusal alanda biz topladıkça iktidar dağıtıyor, biz çözüm ürettikçe onlar sorun çıkarmada uzmanlaşıyorlar. Bursa'da 18 yıl boyunca bir hak ve özgürlük mücadelesi olarak sendikacılık yaptık. İdeallerimizin hayata yansıması için bir imtihan aracı kabul ettiğimiz bir hizmet alanında Türkiye'nin 4'ncü büyük şehrine tercüman olmaya gayret ettik. Şükür ki eylem ve söylem biçimimiz zaman zaman tüm Türkiye'ye aktı" dedi.

BAŞKA ÇAREMİZ YOK

"'Bütün renkler aynı hızla kirleniyor'du, birinciliği Eğitim'e verdik" diyen Türkoğlu, "Şiddet ve cinnet toplumsal travmalara dönüşe dönüşe gelenekselleşiyor. Ufkumuz bölgemizde daha da kararmadan iyilerin cesur çıkışlarına ihtiyacımız var. Siyaset yoluyla yavaş yavaş zıvanadan çıkarılan güzel ülkemizin tekrar akort bulması için yine siyaset yoluyla daha fazla inisiyatif almaktan başka çaremiz de yok." İfadelerini kullandı.

İNSANLARIN SESİ OLACAĞIM

Bu doğrultuda yürüttüğü tüm görevlerden istifa etme kararı aldığını belirten Türkoğlu, "İYİ Parti saflarında siyaset yapma kararını aldım. Kamuoyunun malûmudur ki daha önce 25.Dönem Seçimleri'nde Milletvekili Adaylığım sırasında gösterdiğim gayretin, emeğin üzerine çıkmaya kararlıyım. İnsanlara dokunarak duygudaşlık zeminimiz büyütmeye her daim dikkat ettim. 3 milyonluk şehrin ezilen, sefalete mahkûm edilen, sosyal açıdan patlama arifesinde duran insanların sesi olmaya çalışacağım" dedi.

               

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.